WHC

Recruitment, fejvadászat

A WHC Kft. 1990-ben alakult és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő HR szolgáltatásokra specializálódott vállalkozása. Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, és mostanra már 11 magyar telephelyű irodánk van, ahol olyan teljeskörű HR szolgáltatásokkal állunk a bizalmat szavazó ügyfeleink részére, mint munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, diákmunka, nyugdíjas munka, kismama szövetkezet és bérszámfejtés.

A teljes országot lefedve több, mint 300 partnerünk és több mint 1000 elérhető, betölthető munkakörünk van.

Határon túli irodáink Ausztriában, Szlovákiában, Szerbiában, Ukrajnában várják a vállalati partnereinket és az álláskereső ügyfeleinket. A száz százalékban magyar tulajdonú WHC Csoport többségi tulajdonrészt szerzett az Adria régió egyik meghatározó HR-vállalatában, a Heads Adriatic cégcsoportban, ezáltal már Szlovéniában, Horvátországban, Boszniában, Montenegróban és Észak-Macedóniában is megtalálhatóak vagyunk. Külföldi irodáink elérhetőségei a térképre kattintva érhetők el.

Minősített foglalkoztatóként újabb országok munkaerőpiacait tettük elérhetővé partnereink számára.

Magyarországon jelenleg – köszönhetően a rekordalacsony munkanélküliségi- és rekordmagas foglalkoztatottsági rátának – szinte mindegyik iparág munkaerőhiányos állapottal szembesül.

Ennek megoldására a WHC Csoport a 407/2021. (VII. 8.) kormányrendelet szabályai alapján, a minősített foglalkoztatói státusz megszerzésével Szerbia és Ukrajna mellett immár további kilenc nem EU-tagország (harmadik ország) munkaerő-kínálatát tudja hiányszakmákban partnerei rendelkezésére bocsátani.

Fő célkitűzéseink közé tartozik, hogy az álláskeresőket sikeresen végig kísérjük az álláskeresés útján és közös erővel megtaláljuk számításaikat, ezáltal a tökéletes munkát számukra. Mindemellett az egyik legnagyobb szakmai elismerés, ha vállalati partnereink maximálisan elégedettek HR szolgáltatásainkkal. Büszkék vagyunk rá, hogy negyedszer elnyertük (2018, 2019, 2020, 2021) a Kincentric Legjobb Munkahelyek kitüntetést!


Kapcsolat
Erős László - marketing vezető
Cím: 1074 Budapest, Rákóczi út 70.
E-mail: marketing@whc-group.com
Webhely megnyitása