SkillDict Zrt.

Képzés-fejlesztés

A SkillToolkit Live! tudásmenedzsment alapú adaptív módszertanunk segítségével a hagyományos eLearninghez képest mérhetően, igazolhatóan eredményesebb és egyben költséghatékony eLearning és kevert képzéseket fejlesztünk (jelenleg 15 nyelven) főleg nagyvállalati és egyetemi partnereinknek, de már KKV-knak is.

De milyen is ma egy innovatív képzés, eLearning tananyag?
Szerintünk:
#SZEMÉLYRESZABOTT, adaptív, vagyis minden munkatárs az egyedi tanulási igényeinek megfelelő módon kaphatja a tananyagot és a segítséget.
#TEVÉKENYSÉGKÖZPONTÚ, vagyis nem lehet csak “átlapozni” a tananyagot tanulás nélkül, módszertanunkkal biztosított a MEGtanuláshoz szükséges folyamatos interakció.
#KOMPLEX, vagyis egységes vállalati képzési modulrendszer kialakítását is támogatja egyedülálló módon elemi szinten duplikáció mentesen. A tananyagok nemcsak belül lehetnek adaptívak, hanem meghatározható a tananyagok közötti adaptív bejárási út is.
#MÓDOSÍTHATÓ, vagyis a piac első valós idejű tudásmenedzsment alapú beépített tananyag szerkesztőjével egyszerűen a kezdetektől vagy akár varázslókkal néhány kattintással (MS PowerPoint és MS Word dokumentumokból) fejleszthető és bármikor módosítható a tananyag tudásmenedzsment alapokon, akár nélkülünk is.
#MÉRHETŐ, vagyis mi nem csak mondjuk, hogy mérhetően eredményes tananyagokat fejlesztünk, hanem speciális módszertani megoldásunkkal tananyagonként, témánként, leckénként, tesztkérdésenként és összetett munkafolyamat feladattípusonként és azokon belül is "BigData" szinten mérünk/riportolunk, így személyre szabottan tudunk segíteni is.
#TESTRESZABHATÓ, vagyis futhat felhőben/vállalat szerverén, összekapcsolható vállalati rendszerekkel, megjelenése, funkcionalitása egyedi igények szerint továbbfejleszthető.
#KÖLTSÉGHATÉKONY, vagyis ha egyszer elkészítettük a tananyagot, bármikor frissíthető, a tanulás, a vizsga pedig tértől, időtől, létszámtól is független lehet.

A piacon egyedülálló módon a SkillToolkit Live! eLearning platform alapesetben nem lecseréli, hanem tevékenység/gyakorlat központú módszertannal funkcionálisan kiegészíti a meglévő tanulás-menedzsment rendszereteket (pl.: SAP LSO/Successfactors, Moodle, Totara, Canvas stb.), így megoldható, hogy a régi hagyományos lineáris tananyagokat tovább tudják használni, de lehetőség van tudásmenedzsment alapokon magasabb szintű tanulás-módszertant alkalmazó, tevékenység központú, adaptív tananyagok fejlesztésére is.

Személyreszabott teljes körű képzési szolgáltatásaink pl.: felnőttképzési tanácsadás, kompetencia mérés, munkakör elemzés, többnyelvű tananyagfejlesztés és oktatófilm forgatás, teljes vállalati képzési modulrendszer fejlesztés, FAR kötelező adatlejelentés támogatása stb.

Gyere hozzánk egy finom kézműves kávéra és megmutatjuk működés közben! :)


Kapcsolat
Könczöl Tamás Balázs
Cím: 1036 Budapest, Lajos u. 78.
E-mail: info@skilldict.com
Tel: 06304661522
Webhely megnyitása