ReSearch Consultancy Kft.

Irodafenntartás, infrastruktúra, iroda berendezés

A mi profilunk az irodaterek auditálása, munkakörnyezet elemzés.

Független szakértőként segítjük a cégek irodai/fizikai tereinek átalakulását. Több év belsőépítészeti tervezői tapasztalattal a hátunk mögött elemzéseinkkel előkészítjük a tervezést, hatékony megoldásainkkal javítjuk a vállalatok működését.

Az irodatervezési munkálatokat megelőzően a meglévő és/vagy leendő irodaterületek elemzését végezzük: az iroda fizikális kialakítása (alaprajz, területi eloszlások, műszaki feltételek) mellett vizsgáljuk a terek leterheltségeit forgalom és zajhatás szempontjából, sőt a szervezeti kapcsolódásokra, a munkafolyamatokra és a szervezeti kultúrára is kiterjed a felmérésünk.

Szervezetfejlesztő kollégánk interjúk, kérdőívek, workshopok segítségével feltérképezi a dolgozók igényeit, az egyéni irodahasználatukat. Keresztkérdéseinkkel felszínre hozzuk a hatékony munkavégzést akadályozó problémákat. Rálátást kapunk a vezetők, csoportok, alkalmazottak egyéni- és csapatszintű gondolkodására.

Az elkészült analízis mellé javaslatot teszünk arra, hogy az egyes irodai funkciók hol és mekkora teret kapjanak (funkció séma). Mindez megalapozza, hogy valós igényeknek megfelelő kiviteli tervek és ültetési rend készüljön az iroda át/kialakítása során.

Nem kérdés, hogy mit nyer a cég azzal, ha a folyamatosan változó körülmények hatására időnként átgondolja az irodaterület elrendezését: kényelmesebb környezetben, hatékonyabb és elégedettebb munkavállalókkal dolgozhat együtt, ráadásul mindezt költséghatékony módon.


Kapcsolat
Nagy Tímea
Cím: 1082 Budapest, Futó utca 37-45.
E-mail: nagy.timea@officeresearch.hu
Tel: 703803087
Webhely megnyitása