Pontooncruise

Egyéb

Legyen szó meetingről, tárgyalásról vagy csapatépítő programról sétahajónkon, a Casta Díván, minden gördülékenyebben megy!
Ki ne szeretne végre egy kicsit kiszabadulni az irodából és helyette inkább a Casta Díván kávézni vagy akár koktélozgatni? Nálunk ezt kötöttségek nélkül megtehetitek!

A Halászbástyával, a Parlamenttel vagy a Budai várral a háttérben egészen biztos, hogy a kollégák a következő céges találkozóra is szívesen elmennek majd!

A helyszín rajtatok áll: ha inkább Budapesten maradnátok, akkor gyönyörű látványból természetesen nem lesz hiány! Ha mégis inkább a természetet és a mesébe illő tájakat kedvelitek, akkor nem kell megállni a belvárosban! Hajónk a Római part irányába is veheti az irányt!

Meeting és tárgyalás
Tartsd a megbeszéléseidet egy olyan helyszínen, ahol valóban csak a tárgyalás vagy meeting tárgyára koncentráltok. Hajónkon semmi és senki nem fog zavarni. Ha tárgyalópartneredet szeretnéd lenyűgözni, hajónkról a főváros összes fontos Duna-parti látnivalóját megmutathatod. Mi lehetne alkalmasabb helyszín két vagy több cég találkozójára, mint Európa egyik leggyönyörűbb városa? Egy sikeres megbeszélés vagy összejövetel feltétele a stílus és az elegancia - ám kell egy csipetnyi különlegesség is, ami megfűszerezi a találkozót. Egy sétahajó út, melynek egyik főszereplője a budai panoráma, épp ilyen.

Csapatépítő program
Igazi inspiráló helyszínt biztosítunk számotokra, amely ideális a közösség megteremtésére. Rendezvényszervezőnk olyan kreatív megoldásokat nyújt, amely az elfogadásra, a jó ötletek iránti nyitottságra és a kooperációra épül.

Kikötő: Wiking Yacht Club, Marina Part
Maximum létszám: 9 fő felnőtt (+1 fő kapitány, amit minden esetben biztosítunk)


Kapcsolat
Papp-Kovács Brigitta Fanni
Cím: Wiking Yacht Club, Marina part
E-mail: kovacs.brigittafanni@eventgroup.hu
Tel: 36209109773
Webhely megnyitása