Instant Teams

Juttatások, wellbeing és egészségügyi szolgáltatás

INSTANT TEAMS
(korábban PanIQ Instant)

Munkatársainkkal 8 éve azon dolgozunk, hogy segítsük fokozni a kohéziót a céges közösségekben. Kisebb csapatok esetén asszociációs és szerepjátékokkal, nagyobb – adott esetben akár több 100 fős – csoportoknál kvíz-show-kal és egyedi ételkóstoló programokkal.
Magyarországon a céges csapatépítés gyakran pejoratív kontextusban hangzik el – sajnos nem véletlenül. A sablonos csapatépítő tréningekre az Instant Teams innovatív megoldásokkal és intelligens szórakoztatással felel. Egyedi programelemeink indoor és outdoor, sőt a koronavírus-járvány kihívásaira reagálva online megvalósítás esetén is garanciát jelentenek a munkahelyi elköteleződés erősítésére.
A járvány alatt hamar bebizonyosodott, milyen hatással van az elhúzódó home office a munkahelyi közösségekre. Az unalomba fulladó Zoom-meetingek, a kollégák fokozatos motivációvesztése és a generációs különbségek felerősödése mind-mind olyan kihívást hozott, amire a csapatvezetőknek és a HR-eseknek a vírusválság alatt is megoldást kellett találniuk.
Mi abban hiszünk, hogy az ideális csapatépítés a közösséget erősítve szórakoztat. Programelemeinket úgy terveztük és úgy adaptáljuk a megrendelői igényekre, hogy javítsák a csoportmunkát és a csapaton belüli kommunikáció hatékonyságát. Így a kollégák nemcsak közös élményekkel, de pozitív együttműködési tapasztalatokkal is távoznak a csapatépítő programról. Három kulcsszó, amiben hiszünk:

1. Aktivitás alapú programok
A CSR társadalmi felelősségvállalást hirdető csapatépítőinktől kezdve az online kvízjátékainkon át az italkóstolókig minden programunkat úgy alakítottuk ki, hogy interaktív, intelligens és edukatív élményt nyújtsanak.
2. Egyénileg cégreszabható
A programok olyan játékelemekből épülnek fel, amelyek igény esetén bárhol összeállíthatóak, online vagy offline, sőt kültéri vagy beltéri megvalósításnál is a céges arculathoz igazíthatóak.
3. Együttműködés és siker
Segítünk megtalálni a megfelelő eszközöket a céljaitok teljesítésére. Hiszünk benne, hogy egy sikeres csapatépítő az ajánlatkészítésnél kezdődik és a kiértékeléssel ér véget.

Fordulj hozzánk bizalommal.
Ureczky Balázs
alapító-cégvezető


Kapcsolat
Molnár Péter
Cím: 1082 Budapest, Futó utca 35-37. VI.
E-mail: peter@instantteams.hu
Tel: 0036205982866
Webhely megnyitása