Hireify.hu

HR-analitika, HR-mérőszámok

A Hireify.hu egy olyan toborzást támogató rendszer (ATS), mely kis-, közepes- és nagyvállalatok, illetve ügynökségek számára nyújt kiemelkedő és hatékony megoldást toborzási feladatokhoz.

#Teljes testreszabhatóság
A Hireify néhány kattintással teljeskörűen testreszabható. A sablonoktól kezdve a folyamatokon át a felhasználók jogainak beállításán keresztül a karrier oldal színvilágáig.

#Automatizmusok
Segítségünkkel nem kell minden, a jelöltekkel kapcsolatos tennivalót fejben tartanod. A legtöbb toborzófolyamatot automatikusan el tudjuk végezni helyetted.

#Egyedi riportok
A Hireify pontosan olyan riportot készít amelyre szükséged van és ami a legjobban támogatja munkádat.

#HRobot asszisztens
A HRobot Asszisztens helyetted szervez interjút, levelez a jelöltekkel és figyelmeztet a fontos dolgokra a számodra legkényelmesebb módon.

#Karrieroldal
Egy teljes mértékben személyre szabható, minden eszközre optimalizált karrieroldalt kínálunk a Hireify mellé, amelyet akár saját céges oldaladba is integrálhatsz.

#Jelöltajánlási rendszer
A Hireify teljeskörű belső jelöltajánlási rendszerrel rendelkezik, mellyel az ajánlás menete, módja és a kifizetések is nyomon követhetők egyaránt a toborzók és az ajánló kollégák számára.

#Adatvédelmi funkciók
Számunkra a legfontosabb az adatbiztonság, és a teljes GDPR megfelelés biztosítása. Nálunk nem csak egy szoftvert használsz, hanem egy komplett csapat segíti munkádat.

#Névellenőrzés
A névellenőrzés küldése vagy fogadása csak egy kattintás, dolgozz akár vállalati akár ügynökségi oldalon.


Kapcsolat
Köntös Tamás
Cím: 2045 Törökbálint Kossuth L. u. 40.
E-mail: tamas@hireify.hu
Tel: 36309000367
Webhely megnyitása