Goethe-Institut Budapest

Képzés-fejlesztés

A Goethe-Institut a Német Szövetségi Köztársaság világszerte tevékeny kulturális intézete. Célja, hogy elősegítse a német nyelv elsajátítását és a nemzetközi kulturális együttműködést.
Több mint 90 országban kínálunk német nyelvtanfolyamokat és nyelvvizsgákat, vállalati és egyéni képzéseket egyaránt.

A német nyelv nagyköveteként Magyarországon is számos nyelvi és kulturális projektet tudunk magunk mögött. Jó példa erre az Europanetzwerk Deutsch Program, melynek segítségével előmozdítjuk a német nyelv, mint a munka- és eljárási nyelv használatát az Európai Unió intézményének alkalmazottai, vagy minisztériumi tisztviselők körében.
Online tananyagainkat, képzési eszközeinket, applikációinkat sok-sok éve, folyamatosan fejlesztjük, hiszen a világ számtalan területén (USA, Kína, India) a távoktatás jóval nagyobb múltra tekint vissza, mint hazánkban. Ennek köszönhető, hogy az online oktatás terén ugyanolyan magabiztossággal helytállunk, mint a tantermi képzésekben.
A cégvezetők képzésétől a gyártósoron dolgozó fizikai állomány nyelvi kompetenciájának fejlesztéséig, a személyes nyelvi coachingtól, a más országokból érkezők alapszintű nyelvi felkészítéséig, az interkulturális kommunikációs tréningektől a német nyelvű prezentációs készségek tökéletesítéséig minden területen komoly hazai és nemzetközi tapasztalattal, széleskörű globális támogatással és alaposan kidolgozott eszköztárral rendelkezünk.
Nemcsak iparágakon belül, de a különböző területek közötti megértést is támogatjuk: a hazai Goethe-Institut lehetővé teszi művészeknek, hogy további inspirációt kapjanak a profitorientált ipari világ területéről, nemrégiben például egy dizájn művész a SZTAKI-ban a mesterséges intelligenciáról és a mérnöki tudományról szerezett tapasztalatot.
Büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak tanfolyamainkkal tudjuk támogatni a németül tanulókat, de számtalan ingyenesen elérhető eszközt és anyagot is biztosítunk minden érdeklődő számára, függetlenül attól, hogy igénybe veszik-e fizetős szolgáltatásainkat.
Így tudunk a helyi igényekre időben és térben korlátlan megoldásokkal válaszolni.


Kapcsolat
Bártfay Réka
Cím: 1092 Budapest, Ráday u. 58.
E-mail: reka.bartfay@goethe.de
Webhely megnyitása