CHEQ - A legrövidebb út a kollégáidhoz!

HR-analitika, HR-mérőszámok

Közvetlen kommunikáció a teljes szervezettel, adminisztrációs feladatok automatizálása egyszerűen a CHEQ-kel, már meglévő üzenetküldő appokat használva.

Kösd össze
Hidald át a kommunikációs szakadékot a vezetőség, a fizikai munkakörben vagy az irodában és a távmunkában dolgozó munkavállalók között.

Vond be
Építsd a dolgozói bizalmat és elkötelezettséget az egész szervezetben.

Irányíts
Digitalizáld a folyamatokat, automatizáld az adminisztrációs feladatokat egy csevegésalapú intranettel.

Mérj
Szerezz élő adatokat a belső kommunikáció hatékonyságáról.

Úgy gondoljuk, az élő belső kommunikáció létfontosságú a vállalkozások sikeres működéséhez, és mivel létfontosságú, egyszerűnek is kell lennie – valamennyi fél számára. Hatékony munkahelyi szervezetek csak egymással aktív kapcsolatban lévő, jól informált kollégákkal valósulhatnak meg.

Hogyan segít a CHEQ új szintre vinni a belső kommunikációt?

Már bevált eszközöket használ, és még jobbá teszi őket
A kollégáid már használnak csevegő applikációkat a munkában. Emeld kommunikációt magasabb szintre a már létező csevegő alkalmazásokkal, új technológiai infrastruktúrák kiépítése nélkül. Nem szükséges informatikai munka, nem kell felhasználókat képezni, nincsenek működési kockázatok. Elérhető Viberen, Microsoft Teamsen és natív alkalmazásokon

Strukturált, ellenőrzött és biztonságos rendszer
Könnyen kezelhető kommunikációs eszköz a vezetőség számára, és könnyen érthető önkiszolgáló platform a munkavállalók számára is, akár frontvonalban, a gyárban vagy az irodában dolgoznak.

Megerősített kollégák
Optimalizáld belső folyamataid azáltal, hogy önkiszolgáló alapon működő tudásbázist és adminisztrációs eszközt biztosítasz a kollégák számára.

Adatalapú pillanatkép a vállalati kultúráról
Az élő analitikán keresztül adatalapú visszajelzést kapsz a vállalati kultúráról az általad kiválasztott témakörök szerint, egyben azonnali és rendszeres elemzésre nyílik lehetőséged a munkatársak viselkedéséről.


Kapcsolat
CHEQ csapat
Cím: Iroda: 1051 Budapest Nádor utca 15. Hungary
E-mail: jelentkezes@cheqbot.com
Tel: 36702940074
Webhely megnyitása