BaBér

Juttatások, wellbeing és egészségügyi szolgáltatás

Több mint két évtizede foglalkozunk szoftverfejlesztéssel a bérügyvitel és bérszámfejtés területén. Az elmúlt években folyamatosan szélesítettük portfóliónkat, így vezető termékünk, a BaBér bérügyviteli szoftver és a hozzá kapcsolódó tevékenységek, egyedi fejlesztések, oktatások mellett jelenleg munkaidő-nyilvántartási, cafeteria, HR, valamint könyvelési és bérügyviteli outsourcing megoldásokat is kínálunk.

Felhasználóink elégedettségéért és elismeréséért dolgozik folyamatosan bővülő programozó és ügyfélszolgálati csapatunk, tanácsadó kollégáink pedig ingyenes bérügyviteli program-bemutatók megtartásával szolgálják az érdeklődők igényeit. Ügyfélszolgálatunkon dolgozó kollégáink felkészültek, folyamatosan elsajátítják a bérszámfejtés és munkaügy legfrissebb jogszabályi ismereteit, melyek birtokában akár cégre szabott külön ügyfélszolgálattal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az évek hosszú sora alatt megszerzett tapasztalatokkal felvértezve minden esetben tökéletességre és a legnagyobb hatékonyságra törekszünk. A hazai bérügyvitel és bérszámfejtés piacon kiemelkedő pozíciónkat úgy kívánjuk megtartani, hogy a felhasználói igényeket mindenkor figyelembe véve a cégünkben ötvöződő tudáshalmazt a szakmai tapasztalatok és az üzleti etika kivételes összhangjában használjuk.


Kapcsolat
Tomon Ildikó
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 65.
E-mail: marketing@softc.hu
Tel: 0612733838
Webhely megnyitása